Air Finland -mainontaa

Suunnittelin vuosia sitten yhdessä Vesa Kujalan kanssa pienelle, kotimaiselle lentoyhtiölle mainonnan konseptin joka osoittautui hyvin toimivaksi ja aikaa kestäväksi. Se perustui matkailunostalgiaan ja tunnistettaviin otsikoihin. Upeista kuvista vastasi Tommi Vallisto, joita tehtiin useita kymmeniä. Valitettavasti lysti loppui vuonna 2012 kun polttoainekustannusten noustua yhtiö ajautui vaikeuksiin ja lopulta konkurssiin. Mutta konsepti jäi elämään lentomatkailijoiden mieliin.

Abribus_Luna[4]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s