Helsinkitypo: Kampin kappeli

Arkkitehti Mikko Summanen K2S arkkitehtitoimistosta on suunnitellut Helsinkiin uuden puurakenteisen maamerkin, Kampin hiljaisuuden kappelin. Sen suosio on yllättänyt kaikki ja kävijöitä on yhdeksässä kuukaudessa ollut yli 250.000 tuhatta. Kappeli on matalan kynnyksen paikka ja sinne ovat löytäneet kirkkoon kuulumattomatkin. Kappelissa päivystää papin lisäksi sosiaali- ja nuorisotyöntekijöitä, joiden puheilla on käynyt kohta 800 ihmistä, eli kohtaamispaikka on tullut todella tarpeeseen. Paitsi toimiva, niin Kappeli on myös kaunis -ruotsalainen arkkitehtilehti Form palkitsi sen viimevuoden parhaana rakennuksena pohjoismaissa. Mustaa seinää koristaa kaupungin kaunein risti.

http://www.helsinkitypo.com

kappelin-risti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s