Yksi kommentti artikkeliin ”Ray pidetään huolta, osa 2

  1. 1. ikäihmiset, kokemuksellisuus, tietotaito, hiljainen tieto, yhteisöllisyys, yhteisö, sosiaalisuus, verkosto, yhteinen kiinnostuksen kohde, sisäinen motivaatio, merkityksellisyys, hyvä elämä,
    2. nuoret, kasvun vaiheet, murrosikä, sosiaaliset suhteet, vertaisryhmä, vertaistuki, yhteenkuuluvuuden tunne, ryhmä, ryhmään kuuluminen, sosiaaliset taidot, erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen, turvallisuuden tunne, kokemusten jakaminen, elämyksellisyys, toiminnallisuus, aktiivisuus, kouluympäristö, kouluyhteisö, vapaa-aika, ystävyyssuhteet, yksinäisyys, toisen huomioiminen, vastuunottaminen, toisen asemaan asettuminen, huomioiminen, välittäminen
    3. globalisaatio, maailma muuttuu, opitaanko historiasta, mistä tulemme ja mihin menemme, ilmastokriisi, tulevaisuus, haasteet, saasteet, kaupungistuminen, pakolaiskriisit, ratkaisuja, sukupolvet, perimä, tulevaisuus, teknologia,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s