Jatkuvasti Edullista Tankkausta

Tässä yksi ikivanha (1995) mutta mielestäni edelleen hyvä printtimainos jonka suunnittelimme Vesa Kujalan kanssa JET -nimiselle, Suomeen rantautuneelle huoltoasemaketjulle. Ilmoituksen teksti, joka näkyy tässä hieman huonosti, kertoo JETillä käyttöönotetusta polttoainehöyryjen talteenottojärjestelmästä. Kunnia ilmoituksesta kuuluu ehdottomasti myös Dan Anderssonille, joka oli yksi Dynamon ensimmäisistä, mutta myös ennakkoluulottomimmista asiakkaistamme.

JET_8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s