Ravintola Pohja & Heimo

Vuonna 2005 Keravan asemaa vastapäätä, vanhaan 20-luvun uusklassiseen taloon avattiin Ravintolat Pohja ja Heimo. Nimet ja vanhat valomainokset kierrätettiin; paikalla oli toiminut aikaisemmin Pohjanheimo niminen elektroniikkamyymälä. Molempien ravintoloiden menut tehtiin kansiomallisiksi ja pakattiin alumiinilaatikoihin. valokuvat otti Timo Viljakainen. Asiakaspalautteesta päätellen homma toimi mainiosti ja ruoka oli loistavaa, mutta kuten niin usein käy, taloudelliset paineet kasvoivat liian suuriksi ja ravintolatoiminta jouduttiin lopettamaan muutaman vuoden jälkeen.

heimo-menu-low

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s