Armoa.

Yksi mainoshistorian mielenkiintoisimmista toimeksiannoista tuli kirkon taholta vuonna 2005, eli Helsingin Seurakuntayhtymä pyysi apua kampanjaan, jonka tarkoituksena oli lanseerata armon käsite kaupunkilaisille. Se on monilta päässyt unohtumaan. Otimme copyparini Taajarannan Reijon kanssa analogian kännykkämainonnasta ja niissä käytetyistä lupauksista. Kampanja näkyi hyvin mediassa; ulkomainonnassa, liikennevälineissä, Hesarissa, elokuvateattereissa ja verkossa. Se sai aikaan valtavasti keskustelua ja lehti/verkkokirjoittelua. Voitimme jopa yhdessä Valven kanssa tekemällämme verkkosivulla digitaalisen median sarjan Vuoden Huipuissa. Tämä kyseinen toteutus näkyi ulkomainostauluissa, kuvankäsittelyn teki Fake.

untitled

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s