Shadows & Lights of Helsinki

Helsingin päärautatieaseman vanhaan lippuhalliin avattiin tänä syksynä Helsinki Design Weekin toimesta Kulttuurihalli. Minulla oli kunnia olla mukana avajaisnäyttelyssä yhdessä graafikkoystäväni Aimo Katajamäen kanssa. Näyttelyn teeman oli ”sideprojects” eli graafikon työn ohella syntyneitä töitä. Aimo asetti esille upeita puuveistoksiaan ja minä sain esitellä valokuviana teemalla ”Shadows & Lights of Helsinki” Tämä esitys pyöri isolla valkokankaallla melkein koko elo- ja syyskuun 2020. En voisi olla tyytyväisempi tästä saamastani mahdollisuudesta ja palautteesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s